+31 (0) 85 483 52 30
info@fedukov.com
Missie

Fedukov Employment Solutions gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen. Als onderneming op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe concepten om de belangen van onze klanten op het gebied van flexibel werken optimaal te dienen.

Visie

Door onze contacten in Polen, Baltische Staten, Oekraïne en uiteraard Nederland zijn wij in staat om voor onze klanten een optimale prijs/kwaliteit verhouding te realiseren. Door tegelijkertijd te focussen op vertrouwen als belangrijkste individuele en corporate kernwaarde, streven wij tevens de positie van arbeidsmigranten te verbeteren. In het belang van de Europese interne markt, vullen wij de arbeidstekorten in Nederland aan met het arbeidsoverschot uit andere lidstaten.

Strategie

‘Growth by trust and deliver’ is onze strategie. Fedukov Employment Solutions is een nieuwe speler op de markt voor internationale arbeidsbemiddeling. Het streven is om de komende jaren verder te groeien door ons te focussen op het verminderen van het grote tekort aan arbeidskrachten voor onze opdrachtgevers en op het toenemen van wederzijds vertrouwen tussen opdrachtgevers en de tewerkgestelde medewerkers, waarbij wij een bemiddelende rol spelen.

Kernwaarde

Ons bedrijf heeft één duidelijke hoofdkernwaarde en dat is vertrouwen. Als er over en weer geen vertrouwen bestaat tussen de diverse internationale samenwerkingspartners, werknemers en opdrachtgevers, dan kan de keten niet optimaal functioneren. Wij willen een eventuele barrière, omdat men niet bekend is met een etnische achtergrond, een andere werkwijze of een andere taal, wegnemen. Fedukov Employment Solutions wil op deze wijze bijdragen aan de winstgevendheid van uw organisatie en succesvolle uitvoering van uw opdrachten.

Directie

De hoofddirectie van Fedukov Employment Solutions bestaat uit mr. Anton Sjevtsjoek. Anton is van Oekraïense afkomst en heeft de Nederlandse nationaliteit. Anton is jurist en afgestudeerd op het onderwerp arbeidsimmigratie. Anton heeft geruime tijd bij de IND gewerkt en heeft ervaring opgedaan met een eigen adviesbureau. Anton wordt daarnaast ondersteund door een team van mensen met ervaring in diverse relevante disciplines.